COVID-19

31.07.2021

Jeg har hatt åpent og tatt imot klienter på kontoret under hele COVID-19 pandemien, med unntak av en kort nedstenging våren 2020. Vi er i gang med gjenåpning av samfunnet, men smittetrykket kan brått endre seg i form av lokale smitteutbrudd og nye virusmutasjoner.

Jeg har til enhver tid fulgt Helsedirektoratets anbefalinger og pålegg, samt retningslinjene i Smittevernfaglig forsvarlig drift i helsevirksomheter med én-til-én-kontakt (covid-19).

Smittevern

For å forhindre smittespredning, er det viktig at du ikke møter hvis du er syk, eller har symptomer på forkjølelse, influensa eller luftveisinfeksjon. Gi beskjed i så god tid som mulig.

Vask eller bruk håndsprit på hendene når du kommer inn i lokalet og etter konsultasjonen. Det står håndsprit utplassert flere steder i lokalene. Bruk helst papirlommetørkle foran nese og munn om du må hoste eller nyse. Om du ikke har papirlommetørkle tilgjengelig, bruk albukroken.

Jeg har (dessverre) sluttet å håndhilse, men håper vi en dag kan ta opp igjen den tradisjonen.

Dørhåndtak, armlener, bord, kleenexboks, betalingsterminal og andre kontaktflater rengjøres mellom hvert besøk. Jeg har ikke brukt munnbind under samtalene, men om du ønsker å gjøre det, er det helt greit. Det ligger munnbind i en boks på venterommet.

Vi holder over to, nesten tre meter avstand mellom oss under samtalene. Avstand er merket med tape på gulvet. Du anbefales å holde avstand på venterommet og komme så nært opp til timen som mulig for å unngå lengre bruk av venterommet, som er felles med to andre behandlere.